У перший день нового тижня підопічні Руслана Ротаня мають провести два контрольні матчі. Першим суперником став “Пюнік”. Раніше єреванці вже зустрічалися із “Дніпром-1” (програли 1:3) та “Вересом” (також поразка 0:1).

Товариський матч

Олександрія Україна – Пюнік Вірменія  0: 1.

0 – 1. Дашян – 12.

У матчі з вірменським «Пюніком» — першим із двох запланованих спарингів на понеділок — команда Ротаня мінімально поступилася, пропустивши зі стандарту на 12 хвилині поєдинку.

Початок зустрічі був за гравцями «Олександрії». Вони могли забити вже на 4 хвилині. Але, з вигідної позиції Артур Авагімян пробив вище воріт. Потім ініціативу перехопили футболісти «Пюніка», і до завершення першого тайму майже весь час домінували на полі, правда без моментів.

У другому таймі ситуація змінилась. Тепер вже олександрійці почали грати першим номером. При цьому основна боротьба була зосереджена в центрі поля, а надійний захист обох суперників практично залишив голкіперів без роботи.

Остаточний рахунок гри – 0:1.

Нагадаємо, що на понеділок запланований ще один спаринг. О 16:00 команда Руслана Ротаня зустрінеться з бронзовим призером Грузії – ФК «Діла» (Горі).