Головний тренер «Челсі» Грем Поттер поділився очікуваннями від матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти дортмундської «Боруссії».

«У плей-оф може трапитися все, що завгодно. Ось в чому річ. Це дві гри. Не думаю, що для нашої команди буде корисним не звертати увагу на суперника.

Ми здатні перемогти «Боруссію», але це сильний суперник, який теж може добитися необхідного результату. Ми повинні це розуміти, їдучи до Дортмунда зі скромністю та повагою.

Очевидно, що нас очікує важкий матч проти висококласного суперника, але водночас й у нашому розпорядженні є кілька хороших гравців,

Що станеться, якщо ми програємо? В нашій роботі немає довгострокової перспективи. Треба визнати, що окрім довгострокової перспективи є ще короткострокова та середньострокова, які кидають тобі виклик у вигляді результатів.

Досвідчені гравці знають, через що ми пройшли. Вони знають, у якій ситуації опинився клуб, і що сталося. У разі необхідності треба допомогти їм переступити через це (невдачі – прим.). Це буде неминуче розчарування, бо кожний хоче перемагати», — сказав Поттер.

Перша гра між клубами відбудеться у середу, 15 лютого, о 22.00 в Дортмунді. Другий матч — 7 березня.