Турецький клуб “Газіантеп” знявся з подальшого розіграшу Суперліги та Кубка Туреччини Раніше про неможливість продовжувати участь у змаганнях також заявив “Хатайспор”.

“Після такої катастрофи у нас навіть немає сил говорити про футбол. Насамперед ми бажаємо божої милості нашим громадянам, які загинули під час землетрусу, якнайшвидшого одужання пораненим та благополучного результату для всіх громадян, які ще перебувають під завалами.

У цих складних умовах нашому клубу неможливо продовжувати спортивну діяльність зараз. Відповідно до рішення, прийнятого радою директорів, футбольний клуб “Газіантеп” вирішив відмовитися від участі у Суперлізі та Кубку Туреччини в сезоні-2022/2023.

Ми віримо, що наше місто і наша країна якнайшвидше залікують рани, завдані землетрусом. Дякуємо всім, хто зараз поряд з нами, за підтримку. Наше місто продовжить боротьбу з вірою в те, що воно незабаром прийме всіх любителів футболу і знову зустріне наших уболівальників”, – йдеться у заяві клубу.

Нагадаємо, 6 лютого у Туреччині сталася серія землетрусів магнітудою 7,8 бала, жертвами яких стали понад 30 тисяч людей. Наразі рятувальники продовжують пошук тих, хто вижив.