У суботу підопічні Андрія Тлумака провели черговий зимовий спаринг. Суперником “Карпат” був ФК “Миколаїв”, одна з найкращих команд Львівщини минулого сезону. Результативний поєдинок завершився перемогою “левів” 3:1.

“Карпати”: Ільющенков (Фастов), Дуць (Махнєв), Приймак, Саків (Лень), Рябов (Книш), Чачуа, Тлумак, Бобко (Шах), Кожанов (М. Когут), Тарануха (Хобленко), І. Когут (Галенков).

Головний тренер – Андрій Тлумак.

“Миколаїв”: Бурмас, Дзюрах, Гурський, Іванишин, Заваляк, Качор, Гірський, Оленич, Давидяк, Коваль, Адам.

Головний тренер – Віталій Шумський.

Голи: Кожанов (пен.), М. Когут, Шах – Коваль.

“Зелено-білі” відкрили рахунок у дебюті зустрічі. Ростислав Тарануха заробив пенальті, який реалізував Денис Кожанов точним ударом у лівий кут. Команда із Миколаєва відновила паритет під завісу першого тайму. Григорію Ковалю вдався класний удар зі штрафного метрів з 25-ти. М’яч влучив у дев’ятку воріт львів’ян.

На старті другого тайму “Карпати” вийшли вперед. Данило Книш змістився у центр і пробив, проте його постріл заблокували захисники. М’яч відскочив до Миколи Когута, який підлаштував його під ліву ногу і завдав ще одного удару. Рикошет від захисника дезорієнтував кіпера Романа Данковича, який виявився безсилим – 2:1.

Невдовзі перевагу “Карпат” збільшив Артур Шах. На підступах до штрафного майданчика 17-річний карпатівець відгукнувся на передачу з правого флангу і одним дотиком відправив м’яч під поперечку без шансів для воротаря. Цей гол підвів фінальну риску не лише у звітному матчі, а й на першому етапі зборів. Наступного тижня карпатівська делегація вирушає у Хуст, де продовжить підготовку до другої частини сезону.