Другий тур міжсезонних змагань ПФЛ вийшов результативним

Розпочався другий тур Відкритого зимового кубка ПФЛ. Лівий Берег у номінально гостьовому матчі приймав на своєму стадіоні Дружбу з Мирівки. Команда Віталія Первака у першому таймі була змушена багато оборонятися, шукаючи нагоди у контратаці. І перед самим свистком на перерву Лівий Берег таки використав свій момент – після чудового флангового навісу Дударенка невисокий Войцеховський зумів ударом головою замкнути дальню штангу. 0:1.

Пропущений гол дещо знітив Дружбу, яка в другому таймі майже нічого не створила біля воріт Чернятинського і в підсумку арбітр зафіксував другу поспіль перемогу Лівого Берега у міжсезонному турнірі ПФЛ України.

У другому матчі Нива з Бузової приймала харківський Окко, і майже без проблем здобула чергову перемогу. Уже на другій хвилині Калинина не за правилами зупинили у власній штрафній гравці Окко і Сомов з «точки» розвів по різних кутах кіпера і м’яч. 1:0.

На 60 хвилині Захаревич скористався з дитячої помилки кіпера суперника і забив м’яча у порожні ворота. 2:0. За кілька хвилин Бистрицький дещо відновив інтригу в матчі, замкнувши дальню стійку. 2:1. Але остаточну крапку поставила саме Нива, коли після дотепного розіграшу стандарту Даценко ударом головою зробив рахунок 3:1.

У підсумку Лівий Берег і Нива Бузова продовжують йти турнірними щаблями без втрат очок. Уже завтра Чайка прийме на своєму стадіоні Кремінь, який пропускав перший тур через непарну кількість команд. Матч пройде у Києві на СК Софіївський і почнеться в 14:00.

Зимовий кубок ПФЛ

Другий тур

Дружба (Мирівка) – Лівий Берег (Київ) – 0:1

Гол: Войцеховський

 

Нива (Бузова) – Окко (Харків) – 3:1

Голи: Сомов, 3, з пенальті, Захаревич, 60, Даценко, 71 – Бистрицький, 64

 

Пресслужба ПФЛ