Зимній новачок криворізького “Кривбасу” Данило Бескоровайний згадав про переможний Чемпіонат світу у складі збірної України U-20.

– Це дуже крута історія, яку я буду завжди памʼятати, а також хлопців, з якими ми досягли цього. Тоді під основу більше награвався Миколенко, але я продовжував працювати. І дуже вдячний, що так вийшло: я зайняв своє місце у основі, відігравши усі матчі на ЧС від початку до кінця. Можна сказати, я допоміг Миколенко, таким чином, потрапити до дорослої збірної України, а сам зайняв своє місце у тренера Петракова.

Окрема вдячність Петракову за те, що повірив у мене та надав можливість зіграти на такому рівні. Якщо чесно, в нас мало хто вірив. Після того як ми вийшли з групи, нам казали, ви й так переписали історію. Але ми мали такого капітана як Бондар. Він зробив з нас справжній колектив. Ми обʼєднались та досягли своєї цілі, бо розуміли, якщо не ми зараз, то хто?!

Мав запрошення від “Селтіка”, “Лаціо”, “Байєра”, але не хочу ні про що шкодувати.

– Після успіху на Чемпіонаті світу…

– Я повернувся до словацького “ДАКу” та став там основним гравцем. Мав пропозиції з інших клубів. Мав на руках офіційне запрошення до “Селтіка”. Мав запрошення від “Лаціо” й контракт на руках. У трансферне вікно клуби могли підписувати тільки двох легіонерів, й коли почалась розмова про гроші мій клуб “ДАК 1904” завищив ціну на мене. Також були варіанти з Німеччини. Наприклад, від “Байєра”. Але як вийшло, так вийшло. Не хочу ні про що шкодувати.

Нагадаємо, в січні криворізький клуб придбав захисника у словацького “ДАК 1904”. Бескоровайний – вихованець “Кривбасу”