Минулого туру «Арсенал» несподівано програв «Евертону», а сьогодні продовжив невдалу серію, зігравши внічию 1:1 з «Брентфордом».

Олександр Зінченко провів на полі весь матч.

Чемпіонат Англії. 23-й тур

Арсенал – Брентфорд 1:1
Голи: Троссард, 66 – Тоні, 74.

Найбільш небезпечним моментом у першій половині зустрічі можна назвати епізод за участю Айвена Тоні, який нейтралізував голкіпера Арсеналу Аарона Рамсдейла, але м’яч після удару гравця Брентфорда влучив у перекладину.

Після перерви Арсенал посилив тиск на суперника, а заміна Габріела Мартінеллі на Леандро Троссарда принесла дивіденди після чотирьох хвилин перебування бельгійця на полі – Леандро отримав вільний простір у штрафному майданчику суперника, потім направив м’яч у дальній кут. Арсенал на 66-й хвилині повів у рахунку.

Радість уболівальників Арсеналу була недовгою, оскільки на 74-й хвилині вищезгаданий Тоні реалізував свій другий шанс. Після перевірки VAR рефері Пітер Бенкс вказав на центр поля.

Наприкінці зустрічі Зінченко був близький до дебютного голу за Арсенал, але м’яч після удару українця просвистів повз праву штангу. Українець провів на полі з першої до останньої хвилини.

Фінальний свисток зафіксував підсумковий результат – 1:1. Арсенал після матчу з Брентфордом залишається лідером АПЛ, набравши 51 бал після 21 матчу. Брентфорд із 34 очками йде восьмим.