Захисник Андрій Бусько розповів, чому покинув ПФК “Львів”:

“ – Ти провів сім матчів за ПФК “Львів” і від жовтня не виходив на поле. Розкажи, чим ти зараз займаєшся та де знаходишся?

– Зараз перебуваю у Львові: проходжу реабілітацію після травми, готуюсь до відновлення чемпіонату. Однак думаю, що для мене сезон розпочнеться вже з літа. Сподіваюсь, що вдасться відновитися якомога швидше та бути в хорошій формі.

– Що в тебе за травма і як ти її отримав?

– Це сталося в матчі проти рівненського “Вереса”. Звичайний ігровий момент: сам невдало оступився і відразу відчув, що порвав хрести. Лікар сказав, що операцію робити не потрібно. Ситуація затягнулась на півтора місяці та лише тоді я зробив операцію. Зараз вже почуваю себе набагато краще і мій процес відновлення відбувається в такому темпі, як я хочу.

– Ти повернешся до “Львова”, чи це буде інший клуб?

– Не знаю, це вже, як вдасться. Адже мій контракт зі “Львовом” завершився і я зараз вільний агент.

– Чому не продовжив контракт зі “Львовом”?

– У мене була пропозиція продовжити співпрацю з цією командою, але ми не зійшлися на умовах. Однак наразі ми ще остаточно не завершили наш діалог. Можливо, вони запропонують мені ще раз контракт і якщо мені підійдуть умови, то я погоджуся. Якщо ні, то буду шукати інший клуб.

– Чи є в тебе зараз пропозиції від інших команд?

– Пропозиції приходять, але ніхто не знає, що я травмований. Коли мені телефонують і запрошують в команду, то я кажу, що не проти, але в мене є ушкодження. Клуби відповідають, що не знали і вже немає пропозиції. Їх можна зрозуміти, тому що з такою травмою ти зараз нікому не потрібен.

– Що зараз робиться у Львові? Багато гравців, які були лідерами команди, пішли ‒ прийшли інші. Що там відбувається?

– Дійсно, пішли лідери команди. Напевно, вони заслужили цей шанс, щоб піти кудись в кращі клуби та розвиватися. Клуб їх продав, заробив гроші. Думаю, що у ПФК Львів така тенденція – брати футболістів безкоштовно, а потім їх продавати, клуб хоче заробляти. Вони це зробили і взяли інших гравців. Зараз побачимо, хто ще прийде, прийшли деякі новачки. З минулого року залишилося 3-4 гравці”, – сказав Бусько.

Відзначимо, що Андрій виступав у складі “Львова” з січня 2020-го року. У цьому сезоні на його рахунку два асисти у семи матчах УПЛ. Бусько травмувався 18 жовтня у матчі восьмого туру чемпіонату проти “Вереса”.