Франческо Баранка закликав ізолювати російських букмекерів

Голова комітету з етики та чесної гри УАФ Франческо Баранка визнав, що санкції, введені проти Росії, виявилися неробочими щодо букмекерського бізнесу.

“Чемпіонат відновився у серпні з усіма труднощами, що звідси випливають. Наприклад, під час повітряної тривоги гра припиняється, тому що ви змушені спуститися в укриття. Наразі було скасовано лише одну зустріч, і ми встановили рекорд найтривалішого матчу, який продовжувався понад 5 годин.

Я вважаю, що відновлення чемпіонату – це абсолютно позитивний факт: Шахтар показав гарні результати в Європі, а на зимовому трансферному ринку ми отримали найдорожчий трансфер (перехід Мудрика в Челсі).

Мінус повернення футболу в тому, що російський букмекерський світ не зазнав жодних обмежень. Найнеймовірніше те, що російські букмекери завдяки деяким провайдерам пропонують матчі чемпіонату України. Так ось, поки українці під бомбами, хтось у Росії робить ставки на матчі чемпіонату України й за рахунок податкових надходжень фінансує війну через українські матчі. І це ще не все: навіть матчі єврокубків, у яких присутні команди з України та навіть збірної, присутні у російських букмекерських конторах.

Це порушення санкцій, крім того, військова машина змащується етично огидним чином. Ми говоримо про світ, який приваблює мільйони євро і є важливим фінансуванням війни. Хочу звернутися із закликом: подумайте, що переживає населення України у цей період, і я вважаю, що спроба ізолювати російську букмекерську систему могла б бути корисною”, – цитує Баранку AGIMEG.

Максимович Назар

Recent Posts

Півзахисник Динамо розчарував іноземний клуб і повертається до Шовковського

Півзахисник «Динамо» Сергій Булеца, який в нинішньому сезоні виступає у складі «Заглембе» Любін, повернеться до…

23 хв. ago

Циганик назвав двох гравців збірної України, що літом мають отримати пропозиції з топ-5 АПЛ

Журналіст та коментатор Ігор Циганик переконаний, що влітку українські захисники-легіонери з АПЛ Віталій Миколенко (Евертон)…

25 хв. ago

Георгій Бущан: Можемо прославляти збірну на всю Європу і світ

Голкіпер київського "Динамо" Георгій Бущан поділився емоціями щодо свого виклику в збірну України на збір…

27 хв. ago

Лебеденко вдруге за сезон відзначився голом за Візелу

У рамках останнього, 34 туру чемпіонату Португалії-2023/24 Боавішта приймала Візелу.Читати далі

29 хв. ago

Владислав Дубінчак: Для мене зараз були важкі півроку, я мало грав

Захисник київського "Динамо" Владислав Дубінчак розповів про те, як йому вдалося забити дебютний м'яч на…

34 хв. ago

Відомо, скільки заробляє спортивний директор Шахтаря Даріо Срна

Спортивний директор донецького "Шахтаря" Даріо Срна заробляє півмільйона доларів на рік. Про це повідомляє CAKnowledge.Читати…

37 хв. ago