У суботу, 4 лютого, львівські “Карпати” провели другий спаринг у рамках підготовки до весняної частини чемпіонату. Суперником “зелено-білих” став “Темп” (Відники/Зубра), який у минулому сезоні завоював бронзові медалі Прем’єр-ліги Львівщини.

“Темп”: Жук, Славяк, Максимець, Яворський, Стебельський, Савків, Лебедь, Яйко, Задерецький, Ковальов, Дудок.

“Карпати”: Ільющенков (Фастов), Саків (Лень), Болденков (Махнєв), Дуць, Рябов, Чачуа (Приймак), Бобко (М. Когут), Кожанов (Тлумак), Книш, І. Когут (Ілюхін), Хобленко (Тарануха).

“Леви” відкрили рахунок на старті зустрічі. У завершальній фазі атаки вдало зіграв Артур Рябов, який обіграв Андрія Жука та відправив м’яч у сітку воріт. Невдовзі рахунок подвоїв Олексій Хобленко. Знову не обійшлося без участі Рябова, який класно пройшов лівим флангом та прострілив у центр штрафного майданчика. Там першим на м’ячі опинився зимовий новачок “Карпат” – 2:0.

Ще до перерви Хобленко міг оформлювати дубль, проте цього разу у ціль не влучив. “Темп” також не відсиджувався в обороні і мав кілька нагод. Однак реальної загрози володінням Олександра Ільющенкова суперник не створив.

У другому таймі “зелено-білі” збільшили перевагу у рахунку. Знову якісно відпрацював лівий фланг. Юрій Тлумак, який замінив Дениса Кожанова, вразив ворота пострілом зліва – 3:0. Наприкінці зустрічі “Карпати” забили вчетверте. Владислав Приймак класно виконав штрафний удар.