Categories: Перша ліга

Перша ліга. Новини міжсезоння

Новим керманичем команди з Горішніх Плавнів став Сергій Дірявка — відомий у минулому футболіст, який останнім часом працював у тренерському штабі «ВПК-Агро» та «Перемоги».

Клубне керівництво поставило перед ним завдання — зберегти прописку в першій лізі. Зробити це буде складно, адже в «Гірника-Спорту» є суттєві кадрові проблеми.

А фаворит, «Полісся», на закордонному зборі в Туреччині зіграв черговий спаринг, підписавши мирну угоду з однією з найсильніших команд Узбекистану — «Насафом». Рахунок відкрив Василь Грицук, але наприкінці поєдинку суперники вирівняли становище — 1:1. Тепер на черзі в підопічних Юрія Калитвинцева участь у міжнародному турнірі Winter Cup.

Ще два претенденти на підвищення в класі, «ЛНЗ» і «Карпати», демонструють активність на трансферному ринку. Команда із Черкас поповнила свої лави Віталієм Бойком, Назарієм Ничем, Олександром Насоновим, Іллею Коваленком і Сергієм Шестаковим. Більше не виступатимуть за «ЛНЗ» Андрій Сторчоус та Андрій Ляшенко.

Щодо львів’ян, то вони також підписали двох виконавців із досвідом виступів в елітному дивізіоні — Данила Книша й Тараса Саківа.

А футболісти «Діназу» вже встигли навіть узяти участь у Mеморіалі Олега Mакарова та перемогти в спарингу представника УПЛ, «Колос», — 2:0. Відзначилися Андрій Волошин і Тимофій Каленчук. На перегляді знаходиться квартет потенційних новачків.

Почав готуватися до нових випробувань і «Mеталург». Перший етап підготовки пройде в Запоріжжі. Головний тренер Володимир Mикитин більше не розраховує на Ігоря Левченка та Владислава Борисенка.

Максимович Назар

Recent Posts

Друга ліга. Реал Фарма зазнав поразки від Скали 1911

В межах п'ятничного матчу Другої ліги чергового туру сезону 2023/24 зійшлися Реал Фарма та Скала…

10 хв. ago

Челсі придивляється до голкіпера Ювентуса

"Пенсіонери" продовжують пошуки нового воротаря на наступний сезон. Читати далі

40 хв. ago

Офіційно. Слован достроково розірвав контракт із Жерсоном Родрігесом

Вінгер "Слована" Жерсон Родрігес, контракт якого належить київському "Динамо", більше не є гравцем братиславського клубу.Читати…

43 хв. ago

УПЛ, U-19. Верес мінімально переміг Минай

3-го травня, юнацька команда народного клубу Верес зіграла матч 27-го туру чемпіонату U19 проти Минаю.…

46 хв. ago

Перша ліга, група Вибування. Металург розгромно поступився Металісту

Зустріч турнірних сусідів групи. Металіст в минулому на своєму полі переміг кремінь. Металург у минулому…

53 хв. ago

Тренер Кременя прокоментував перевірку на детекторі брехні

Як відомо, УАФ розпочала перевірку щодо можливого маніпулювання результатом матчу 6-го туру Першої ліги "Металіст"…

1 годину ago