Чайка серйозно налаштована на друге коло чемпіонату, підсилюючи всі позиції: від тренерського штабу до основного складу.

Чого очікувати від команди, які задачі поставлені та власне як пройшло знайомство з комнадою – у коментарі нового тренера Чайки Сергія Сизихіна клубній пресслужбі

– Амбітний клуб, чудовий колектив, гарний і комфортний для роботи мікроклімат, тому все добре, – сказав наставник. – Одразу розпочнемо тренування, а в процесі почнемо знайомитися з кожним ближче.

– Якими є ваші першочергові задачі?

– Підготовка до сезону, комплектація команди і вдалий виступ у чемпіонаті. Всі без виключення команди VBET UA Друга – наші потенційні суперники в боротьбі за призові місця. Кожного ми зобов’язані поважати, а на кожну гру виходити сконцентрованими і діяти на максимумі.

– Чи очікувати подальші кадрові зміни в команді?

– Команда практично вкомплектована, проте плануємо певні посилення. Нам потрібна конкуренція на кожній позиції. Ротація можлива, все це залежить від гравців: тренувальний процес і контрольні матчі дадуть нам можливість скласти повну, варіативну картину.

– Чим заінтригуєте вболівальників перед другим колом?

– Впевнений, кожен вболівальник буде щиро радий, побачивши в головній команді вихованців своїх академій. Деякі молоді хлопці з нашої школи вже тренуються з нами, і досить непогано себе проявляють!

Пресслужба ПФЛ за матеріалами СК Чайка