Донецький “Шахтар” намагається знайти підсилення після продажу Михайла Мудрика.

18-річний венесуелець Кевін Келсі виступає на позиції центрального форварда, але також може діяти в ролі лівого або правого вінгера. Transfermarkt оцінює його на рівні 100 тисяч євро і можна собі припустити, що насправді уругвайський “Бостон Рівер”, за який грає потенційний новачок “Шахтаря”, захоче продати хлопця дорожче. Щоправда, це доволі важко собі уявити, адже Келсі перейшов у свій новий клуб щойно 1 січня і ще не провів за нього жодного матчу. У світі футболу траплялися й такі випадки, однак не так часто, щоб вони були правилом. Тим не менш, із тими 70 мільйонами євро, які мають “гірники”, можна зробити справді все.

Келсі починав свою кар’єру у венесуельському клубі “Мінерос”, де виступав протягом 1,5 року. Попри свій поки юний вік Кевін відіграв за цей клуб 31 матч, забив там 5 голів та віддав 1 результативну передачу. Саме такі результати венесуельця спричинили інтерес до себе з боку уругвайського “Бостон Рівер”, але навіть Transfermarkt не знає суму цього трансферу. Келсі також має у власному активі 5 матчів за молодіжну збірну Венесуели і навіть забиті м’ячі у ворота однолітків з Уругваю та Парагваю. Це означає, що наш сьогоднішній герой вважається доволі перспективним у своїй країні і має чудові шанси на прогрес.

У дорослому футболі Келсі отримав лише 4 жовті картки, тому його важко назвати грубим гравцем. Попри свої всього 18 років Кевін вже виріс до 193 сантиметрів, тому має бути дуже корисним під час верхових передач. Оскільки “Шахтар” так грає не надто часто, венесуелець може збільшити опції для “гірників” під час стандартних положень. Так чи інакше, а сума трансферу Келсі навряд чи перевищить 2-3 мільйони євро, тож спробувати точно варто. Якщо Келсі не заграє, тоді навряд чи буде дуже шкода, а коли талант покаже якісний футбол, то це буде просто чудово для “гірників”.