Categories: Перша ліга

Тренер ФК Скорук розповів про плани підготовки до весняної частини VBET UA Перша

Тренер ФК Скорук Володимир Приземлін розповів про плани підготовки команди до весняної частини VBET UA Перша

Плани на збори

— Тренерським штабом був затверджений графік підготовки до відновлення чемпіонату, – сказав пресслужбі Скорука Володимир Приземлін. – У нас буде три збори. Поки футболісти готуються самостійно до початку першого збору, який розпочнеться 6 лютого. До першого збору вони мають підійти вже у більш-менш непоганому тонусі. Він буде втягуючим і триватиме до 15 лютого, після чого наддамо хлопцям день відпочинку і розпочнеться другий збір (з 17 лютого до 7 березня), який ми вважаємо вже основним. Під час нього ми працюватимемо над фізичними кондиціями і саме він повинен закласти фундамент на весь сезон. Ну, а третій збір (з 11 березня і до початку чемпіонату) буде більш спрямованим на тактику, буде ігровим, постійна робота з м’ячами. Тренуватися ми плануємо на стадіоні «Олімпійські резерви», а якщо там будуть якісь накладки, то будемо ще використовувати «Монтажник». Звісно, ми підключаємо і тренажерну залу, і аеробіку, і легкоатлетичний манеж.

Пошук форварда

– Щодо трансферів ми будемо раді бачити у своєму клубі кваліфікованих виконавців. Гадаю, що кожен тренер цього прагне. У першу чергу зараз шукаємо форварда. Так, у нас є Олександр Міщуренко, який для нашої команди топовий форвард і дуже яскраво провів осінню частину сезону, але у нього є свої травми і будемо відвертими, ми усі розуміємо, що роки все ж беруть своє. Тому хочемо знайти йому на допомогу кваліфікованого нападника, і не особливо важливо – молодого чи вже досвідченого, тут вже як поталанить.

Два матчі з Кременем і Металургом

– На цей час у нас заплановано п’ять спарингів, хоча, можливо зіграємо і більше матчів. Перший же спаринг у нас запланований на 15 лютого із друголіговим запорізьким Металургом-2. Далі матчі з клубами першої вісімки з VBET UA Перша – дві гри з Кременем (22 лютого і 4 березня) і ще одна зустріч з основною командою запорізького Металурга (25 лютого). Загалом, у цьому розкладі матчів, звісно, можуть бути зміни.

Насолода від тренерської роботи

– Хочеться подякувати Збройним Силам України за те, що ми зараз можемо займатися улюбленою справою. Завдяки футболу і роботі, я навіть не помітив цей перехід до тренерського штабу. Справді, це одні і ті ж хлопці, з якими я тільки виходив на поле, а зараз я їх треную. Відверто кажучи, я просто кайфую від своєї роботи. Від того, що роблю у нашому тренерському штабі під орудою Олександра Степанова і з таким президентом клубу, який є у Скорука, котрий намагається у цей непростий час робити все, що може для клубу. А ті гравці, що у нас зараз є, мають хороший потенціал і вони допоможуть вирішити наші завдання. Так, треба підсилення, але головне – у нас є кістяк команди, з яким дуже приємно працювати.

Вчитися і вчитися

– Зараз завдяки нашому президенту Максиму Анатолійовичу Скоруку клуб закупив статистичну програму Wyscout. Це може собі дозволити далеко не кожна професіональна команда, але тепер у нас така програма є. воримо про весняну частину сезону. Попереду лише вісім матчі і чотири суперника. Мабуть, у відпустки вже подивилися, хто як грає з майбутніх конкурентів?

Сильні групи

– Протягом чемпіонату, звісно, слідкували за подіями у Групі А VBET UA Першої. Мені особисто було цікаво порівняти сили нашої зони і західної. Зазвичай вважалося, що команди з заходу більш рівні, і їхня група все ж виглядає сильніше, тим більше, що з війною багато якісних футболістів нашого регіону вирушили саме на захід України. І такі команди, як Полісся, Карпати на рівні VBET UA Першої виглядають дуже потужно.

Довга дистанція

– З одного боку попереду тільки вісім матчів у цьому чемпіонаті, але треба думати не про вісім ігор, а про весь рік, на що і буде спрямована наша підготовка. Плануємо виконаити наші цілі: завдання мінімум – це зберегти прописку у VBET UA Першій, а максимум – це намагатися вигравати у кожному матчі. При цьому треба показати хороший, добротний футбол. Ми до цього прагнемо. Тому від весняної частини сезону ми чекаємо більшого, ніж від того, що у нас було восени.

Концентруватимемося на виступах навесні і переконаний, що нам все вдасться. Є впевненість, що ми проведемо якісні збори, підсилимо склад трьома-чотирма кваліфікованими гравцями і в цілому наш тренерський штаб позитивно дивиться у майбутнє.

Пресслужба ПФЛ за матеріалами fcskoruk.com

Максимович Назар

Recent Posts

Маріно Пушич: Я дуже-дуже пишаюся всіма своїми футболістами, які грали сьогодні за таких обставин, хоч це, звісно, було важко для всіх

Головний тренер «Шахтаря» Марино Пушич прокоментував нічию з «Дніпром-1» (1:1) у 29-му турі УПЛ.Читати далі

18 хв. ago

Олександр Філіппов: Нічия – закономірний результат

Автор голу у ворота донецького «Шахтаря» форвард дніпрян Олександр Філіппов прокоментував підсумки гри проти гірників.Читати…

24 хв. ago

Матч Дніпро-1 – Шахтар увійшов до історії УПЛ як найдовший поєдинок

19 травня відбувся матч 29-го туру Української Прем'єр-ліги 2023/24 між командами «Дніпро-1» та «Шахтар» Донецьк.…

28 хв. ago

Олег Шандрук: Наша доля досі в наших руках і головах

Виконувач обов‘язки головного тренера рівненського Вереса Олег Шандрук поділився емоціями після заключної домашньої гри чемпіонату…

30 хв. ago

Тренер української команди вихопив червону та показав її арбітру

19 травня відбувся матч 9-го туру Першої ліги України у Групі вибування між командами «Металург»…

53 хв. ago

Стали відомі оцінки українців за останній тур АПЛ

В АПЛ відбувся останній, 38-й тур. У кількох матчах брали участь представники України.Читати далі

58 хв. ago