Categories: Інше

Саррі – про перемогу над Міланом: Це був найкращий матч Лаціо при мені

Головний тренер римського “Лаціо” Мауріціо Саррі прокоментував розгромну перемогу над “Міланом” (4:0) у матчі 19-го туру чемпіонату Італії.

“Як тільки арбітр дав фінальний свисток, подумав, що попереду дуже складний матч проти “Фіорентини”. Ми перебуваємо в прекрасному, пристрасному, але й дуже дивному місці для роботи, кілька днів тому до нас ставилися, як до гіршої команди Італії. А сьогодні – як до найкращої команди. Змусити гравців зберегти потрібний баланс – найважливіший момент.

Один з аспектів, який опрацьовували під час підготовки до гри – максимально використати схильність “Мілана” відкривати простори між захисниками, знаючи, що рух Андерсона може створити ще більше простору. У нас це непогано виходило. У першому таймі також добре створювали моменти, граючи від оборони. Сподіваюся, Іммобіле незабаром повернеться – побачимо результати тестів, і тоді, можливо, дамо відпочити тим, хто постійно грає попереду.

Мабуть, це найкращий матч за час мого перебування тут, але на разі гравці готові жертвувати собою заради команди, що мене, чесно кажучи, здивувало. Якщо ми припинимо втрачати очки у матчах проти команд, які на папері поступаються нам, то ми зможемо досягти ще більшого.

Минулого сезону “Мілан” створив величезні проблеми у всіх трьох матчах, і ми завжди програвали, тож це був знак, наскільки виріс “Лаціо”. Ну і мене потішило, що у “Наполі” вже досить великий відрив”, – цитує Саррі Football Italia.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Юрген Клопп: Ми давали супернику надто багато шансів

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп прокоментував нічию з Астон Віллою (3:3) у матчі 37 туру…

36 хв. ago

Ворскла прибула до Рівного на фінал Кубку України

Полтавська Ворскла вже прибула до Рівного, де в середу у фіналі Кубка України зіграє з…

39 хв. ago

Буковину може очолити екс-тренер Шахтаря

Буковина планує піднятися до української Прем'єр-ліги вже в наступному сезоні. Відомо, які тренери розглядаються клубом…

41 хв. ago

Екс-гравець Баварії закликає мюнхенський клуб продати Кейна

Колишній гравець "Баварії" Дітмар Гаманн засумнівався, чи стало мюнхенській команді краще після підписання Гаррі Кейна.Читати…

1 годину ago

Гвардіола: Якби гроші були причиною перемог – Манчестер Юнайтед завоював би всі титули

Наставник "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола заявив, що "Манчестер Юнайтед" мав виграти всі титули англійської Прем'єр-ліги…

1 годину ago

Матч 29-го туру Динамо – Кривбас перенесено з неділі на суботу

Матч 29-го туру УПЛ "Динамо" - "Кривбас" відбудеться не в неділю, 19 травня, а на день раніше.Читати…

1 годину ago