Головний тренер римського “Лаціо” Мауріціо Саррі прокоментував розгромну перемогу над “Міланом” (4:0) у матчі 19-го туру чемпіонату Італії.

“Як тільки арбітр дав фінальний свисток, подумав, що попереду дуже складний матч проти “Фіорентини”. Ми перебуваємо в прекрасному, пристрасному, але й дуже дивному місці для роботи, кілька днів тому до нас ставилися, як до гіршої команди Італії. А сьогодні – як до найкращої команди. Змусити гравців зберегти потрібний баланс – найважливіший момент.

Один з аспектів, який опрацьовували під час підготовки до гри – максимально використати схильність “Мілана” відкривати простори між захисниками, знаючи, що рух Андерсона може створити ще більше простору. У нас це непогано виходило. У першому таймі також добре створювали моменти, граючи від оборони. Сподіваюся, Іммобіле незабаром повернеться – побачимо результати тестів, і тоді, можливо, дамо відпочити тим, хто постійно грає попереду.

Мабуть, це найкращий матч за час мого перебування тут, але на разі гравці готові жертвувати собою заради команди, що мене, чесно кажучи, здивувало. Якщо ми припинимо втрачати очки у матчах проти команд, які на папері поступаються нам, то ми зможемо досягти ще більшого.

Минулого сезону “Мілан” створив величезні проблеми у всіх трьох матчах, і ми завжди програвали, тож це був знак, наскільки виріс “Лаціо”. Ну і мене потішило, що у “Наполі” вже досить великий відрив”, – цитує Саррі Football Italia.

You missed

Владлен Юрченко: Півзахисник Металіста 1925 Владлен Юрченко дав коментар після матчу 26-го туру УПЛ проти Кривбаса (0:3): – Пропустили після своїх помилок, уже в першому таймі було 3:0, я думаю, нам було дуже важко в другому таймі відігратися за такої гри. Але я не бачив великої переваги Кривбаса. Просто вони реалізують, і це клас команди. – Тоді за рахунок чого вони здобули сьогодні перемогу? – Наші помилки та їх швидкість та якісне завершення. Це клас команди, яка забиває із трьох – три, або з п’яти – три. – Яким сьогодні був план на гру головного тренера? – План був не давати контролювати м’яч та в середній частині поля забирати, пресингувати. Але ми припускалися багато помилок, після яких Кривбас дуже добре вибігав у контратаки та забив три голи. – Фінал сезону, Металіст 1925 внизу турнірної таблиці, чи готова команда врятувати ситуацію, та за рахунок чого це можна зробити, на твій погляд? – Готові. Я вважаю, що ніхто у нас руки не опустить, будемо до останнього битися. За рахунок чого? За рахунок нашої роздягальні. Останнім часом ми більше згуртувалися, і, думаю, тільки роздягальня допоможе нам.