Динамо” 16:00 “Рапід”
24 січня, НТЗ, Туреччина
Трансляція: Youtube-канал “Динамо”

“Динамо”:

Як ми вже писали вище, головною новиною, яка безпосередньо стосується киян, став відхід Віктора Циганкова до “Жирони” за п’ять мільйонів євро. Оцінювати цей трансфер для будь-якої зі сторін ми не будемо (це вже було зроблено за нас), куди важливіше сьогодні зрозуміти, хто зможе замінити Циганкова в “Динамо”. Замінити номінально (за позицією), а також замінити за вкладом у гру (Віктор – другий бомбардир команди (дев’ять голів) та головний асистент (шість гольових)).

Номінально праворуч в атаці може зіграти багато хто – і універсал Караваєв, і легіонер Перріс, який, щоправда, у першій частині сезону на поле виходив рідко, і непрофільні Кулач з Діалло, і навіть Лєднєв. Останній повернувся з оренди і, можливо, свій шанс на зборах отримає. Що стосується відсутніх, то давно поза грою Шапаренко, також проти “Рапіда” не зіграють Бєсєдін та Беніто, які отримали невелике пошкодження. Є питання і щодо Буяльського, який відновився зовсім нещодавно.

Орієнтовний склад: Нещерет – Тимчик, Забарний, Попов, Вівчаренко – Сидорчук, Шепелєв – Перріс, Гармаш, Кабаєв – Ванат

“Рапід”:

Що ми знаємо про австрійську команду? Ми знаємо чимало. “Рапід” – типовий “майжетоп” австрійської Бундесліги, що йде нинішнього сезону на четвертому місці. Так само як і рік тому, коли вони фінішували п’ятими, забезпечивши собі місце у кваліфікації Ліги Конференцій. Там, щоправда, стався провал, оскільки віденський колектив не подолав “Вадуц”.

Вже третього лютого колектив Зорана Барішіча гратиме важливий матч кубка Австрії проти “Вольфсбергера”, а після на них ще й чекає лобовий поєдинок проти “Штурму” (друге місце у чемпіонаті). Враховуючи цей факт, а також те, що раніше “Рапід” провів уже кілька поєдинків на зборах, віденський клуб має виглядати свіжішим та впевненішим. Чекаємо на основу, нехай і без кількох травмованих гравців (Хофманн, Косцелнік, Шик).

Орієнтовний склад: Хедль – Фалльманн, Моорманн, Віммер, Ауер – Кершбаун, Пеїч – Баїч, Кнасмюлнер, Грюлль – Циммерманн