За повідомленням УАФ, на 24 січня її голова Андрій Павелко збирає масштабну прес-конференцію для представників українських спортивних ЗМІ. Можливо, на ній буде оголошено ім’я нового тренера збірної України.

Через три дні має відбутися перша цього року прес-конференція УАФ – її проведення анонсував сам голова організації Андрій Павелко. Участь у заході мають взяти усі великі спортивні ЗМІ України в особі їхніх журналістів-представників.

Захід пройде 24 січня і буде доступний до онлайн-перегляду на каналі УАФ у YouTube.

Достеменно невідома тема прес-конференції. Цілком можливо, що на ній Андрій Павелко може назвати ім’я нового тренера збірної України з футболу. Нагадуємо, що з 1 січня цього року «синьо-жовті» залишилися без тренера, адже з Олександром Петраковим УАФ не продовжила контракту. 65-річний український фахівець уже встиг знайти нове місце роботи – як наставник збірної Вірменії.

Фаворитом серед решти кандидатів журналісти називають Сергія Реброва, який працює тренером в арабському “Аль-Насрі”. Але на заваді можуть стати власники клубу, які навряд чи відпустять фахівця в строк на матчі збірної України.

Стартувати новий наставник української збірної на своїй посаді має у березні, в рамках спарингу. Орієнтовно матч має відбутися 23 березня напередодні старту кваліфікації на Євро-2024.