Мексиканський «Пумас» розірвав контракт із захисником Дані Алвесом. Про це на прес-конференції повідомив президент опікунської ради клубу Леопольдо Сілва.

Рішення ухвалено після того, як бразилець напередодні був узятий під варту без права внесення застави. 23-річна дівчина звинувачує Алвеса у домаганнях у нічному клубі Барселони.

«Щодо судового процесу, з яким зіткнувся Алвес і за який його затримано в Іспанії, ми вирішили повідомити таке: клуб прийняв рішення припинити трудові відносини з гравцем з поважної причини.

Цим рішенням клуб підтверджує своє зобов’язання не допускати дій будь-якого члена організації, хоч би ким він був, які суперечать духу та його цінностям. «Пумас» — це установа, яка пропагує повагу, чесність, гідність та професійні на полі та за його межами своїх гравців та гравців, тому що вони є взірцем для наслідування у своєму житті в Мексиці та у будь-якій точці світу, і ми не можемо допустити , щоб поведінка будь-якої людини завдавала шкоди нашій філософії роботи, яка була прикладом упродовж усієї історії, у підготовці та розвитку юних спортсменів у нашій країні», — заявив Сілва.

Нагадаємо, що у п’ятницю, 20 січня, Дані Алвес дав свідчення та був затриманий поліцією, а пізніше суд виніс рішення про його взяття під варту без застави. Футболіста звинувачують у сексуальних домаганнях.

Угода Алвеса з “Пумас” була розрахована до 30 червня 2023 року.