Новий головний тренер «Олександрії» Руслан Ротань розповів про найближчі плани та задачі.

«У нашому розпорядженні є футболісти, ті ж самі нападники, ми надамо їм шанс проявити себе. Попереду збори, тренування, спаринги. Хай зарекомендують себе, покажуть свої кращі якості на полі. Ми подивимося і тоді будемо приймати рішення. У нас із тренерським штабом є своє бачення гри. Завдяки тренуванням і спарингам ми побачимо, чи підходить до нашої моделі гри той чи інший футболіст. Тільки так. Але на сьогодні я бачу, що це вже сформована КОМАНДА, я бачу в ній потенціал, і сподіваюсь що ми всі разом будемо йти до поставлених цілей.

На початку зборів ми проведемо тестування гравців для розуміння фізичного стану, можливостей і порогів наших футболістів. Тренування першої частини зборів будуть спрямовані на вдосконалення фізичної підготовки, а також на техніко-тактичних дій. Тактики буде багато, адже нам необхідно ознайомити футболістів з нашими вимогами. Вони не у всьому збігатимуться з тими підходами, які були раніше, тому на це буде потрібен час. До того ж кожні чотири дні у нас заплановані спаринги. Вийдуть такі мініцикли.

За підсумками першого збору ми зробимо аналіз, і в залежності від результатів і готовності футболістів, можливо, певною мірою скорегуємо другий етап підготовки.

Ми спілкувалися з президентом клубу. І тренери, і футболісті прекрасно знають поставлену задачу. Вона не змінилася. Але особисто мене зараз цікавить не лише задача на цей сезон, а й майбутнє, що буде далі. Основна мета тренерського штабу – покращити гру футболістів, а це щоденна праця, тому що тільки своєю грою ми можемо досягати необхідних результатів в конкретному матчі», – сказав Ротань.