Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін розповів про різницю в пропозиціях «Челсі» та «Арсенала» щодо переходу півзахисника Михайла Мудрика.

«Різний графік виплат, різні види бонусів. Так, ми можемо говорити про бонуси, але ці бонуси повинні бути якось досяжними і реальними, скажімо так. Тому в цьому випадку «Челсі» був набагато серйознішим і справедливішим в деяких моментах.

Коли ми зустрілися з «Челсі», ми були всі разом. Щоб ви зрозуміли контекст, це було 9-10 годин. Вони запросили гравця і пояснили нам весь проєкт. Ми зрозуміли, що так, якщо ви подивитеся прямо зараз, у «Челсі» є певні проблеми, але це нормально, оскільки у них є перехідний період від одного власника до іншого. Це зрозуміло. Вони хотіли б багато чого змінити.

Отже, коли вони пояснюють вам всю історію, і ви дивитесь на наступні два, три, чотири, п’ять років, тоді ви бачите, що у них є серйозний проєкт. Я вірю, що вони побудують один із найкращих клубів у світі, тому що я вам кажу, вони дуже серйозні в усіх напрямках: спортивна наука, стадіон, комерційна сторона, у всьому. Для нас вони виглядали дуже амбітними», – сказав Палкін.

Раніше Мудрик перейшов в «Челсі» за 70+30 мільйонів євро.