Відгомон чемпіонату світу в Катарі все ще залишаються актуальними. Так ФІФА відкрила справу проти футболістів збірної Аргентини через їхню поведінку після фіналу ЧС-2022.

Дисциплінарний комітет Міжнародної федерації футболу порушив справу проти Асоціації футболу Аргентини через можливе порушення гравцями національної команди дисциплінарного кодексу. Про це повідомляє пресслужба ФІФА.

Справу відкрито у зв’язку з можливими порушеннями двох статей дисциплінарного кодексу ФІФА – за агресивну поведінку та порушення принципів чесної гри, а також за провини гравців та офіційних осіб. Також аргентинська організація може бути покарана за статтею, яка відноситься до регламенту чемпіонату світу в Катарі у поєднанні з положеннями про ЗМІ та маркетинг.

Футболісти збірної Аргентини після перемоги у фінальному матчі чемпіонату світу проти Франції не стали відповідати на запитання журналістів у змішаній зоні. Також аргентинці стукали по перегородках у кімнаті, яка розділяла журналістів різних країн, і деякі стіни після їх ударів перекосилися.

Терміни розгляду справи не повідомляються.