Український півзахисник Данило Кревсун прокоментував свій перехід у Борусію Дортмунд.

«Звичайно, я дуже радий перейти до Борусії. Вважаю, що це один із найкращих клубів і одна з найкращих академій у Німеччині. Прийняли дуже добре. Я вже тренувався із командою U-17 під час початку повномасштабної війни в Україні. Усі цікавилися ситуацією у нашій країні, підтримували. Тренери одразу сказали, що можу звертатися до них із усіх питань».

«Здебільшого граю атакуючого півзахисника, але можу зіграти і опорного хавбека. Мені приємніше забивати голи. Коли є можливість пробити по воротах – я краще проб’ю».

«Звичайно, я хотів би приїхати, щоб відвідати друзів та батька, які залишилися в Україні. Але якщо у мене все буде добре в Борусії – я хотів би залишитися тут. Але при цьому завжди б із радістю приїжджав до збірної України. Це мрія для кожного футболіста».

Нагадаємо, 17-річний Кревсун виступатиме у Борусії Д за склад U-19. Кревсун – вихованець Шахтаря. У вересні хавбек перейшов до юнацької команди Пройсен Мюнстер.

В осінній частині сезону українець провів сім поєдинків у Бундеслізі Захід U-19. Кревсун забив у них чотири голи та віддав одну результативну передачу.

У юнацькій Бундеслізі Захід Боруссія Д ділить перше місце з Кельном U-19. Наступний матч нова команда Кревсуна проведе 19 лютого з Оберхаузеном.