Головний тренер «Барселони» Хаві прокоментував перемогу над «Атлетіко» (1:0) в 16-му турі чемпіонату Іспанії. Його цитує Marca.

Ми контролювали хід гри. Це три золотих очки. Вони тиснули на нас, але ми змогли витерпіти і зберегти ворота на замку. Ось що таке спорт – сьогодні ми не показали хорошу гру, але отримали три очки.
Це не звичайні три очки, тому що вони надають величезного бойових дух і впевненість. Ми страждали, але були командою і сім’єю. Ми не грали ідеально в попередніх матчах з «Еспаньол» і «Інтерсіті», але тепер ми очолюємо турнірну таблицю і претендуємо на чемпіонство.

При зміні ігрової системи гравець відчуває себе не дуже комфортно. Сьогодні ми зіграли за тактичною схемою 3-4-3, щоб було зручніше. Я сподівався, що це дозволить нам більше володіти м’ячем, але «Атлетіко» пресингував нас. Сьогодні ми здобули важливу перемогу без Роберта Левандовскі, який для нас є важливим гравцем.

«Атлетіко» після поразки залишився на 5 місці в турнірній таблиці, а «Барселона» продовжує лідирувати, випереджаючи «Реал» на 3 пункти.