Радник президента «Вереса» Сергій Коваль розповів, як клуб намагається заробляти та відзначив роль спортивного В‘ячеслава Шевчука у цьому.

«Верес» активно працює на ринку, тут треба, до речі, відзначити В‘ячеслава Шевчука, який часто за рахунок свого значного авторитету і зв’язків допомагає клубу покращувати фінансові умови комерційних та спонсорських угод. Зараз з’явився цілий комерційний відділ, який активно працює над залученням спонсорів.

Співпрацюємо з УПЛ, треба відзначити колег на чолі з Євгеном Диким, які шукають різноманітні шляхи допомоги клубам. Це і робота з міжнародними інстанціями по залученню ґрантів. Є унікальна історія з бізнес-клабом – об’єднанням локальних спонсорів, малого та середнього бізнесу, які допомагають клубу і отримують ряд преференцій.

Це і програма лояльності, це унікальний фан-шоп, що недавно змінив розташування і тепер розміщений в самому серці Рівного. Це робота з акціонерами, адже Верес, як пам’ятаєте, перше публічне акціонерне товариство. Одним словом, клуб шукає всі можливі та легальні способи заробітку», – сказав Коваль.