Керівник групи YouTube-каналів One Pitch Group Олександр Денисов розповів про особливості майбутнього міжнародного турніру Winter Cup.

Другий в історії турнір Winter Cup пройде з 6 по 15 лютого у Туреччині. У розіграші візьмуть участь полтавська Ворскла, рівненський Верес, житомирське Полісся та естонська Левадія.

Керівник групи YouTube-каналів “One Pitch Group” Олександр Денисов, який є організатором змагань, розповів про їх особливості в інтерв’ю сайту “Український футбол”.

«Ми зробили турнір міжнародним, а наступного року, якщо все буде добре, цей турнір розширюватимемо. Хочу подякувати президенту Полісся Геннадію Буткевичу за те, що підтримав саму ідею і турнір продовжив своє існування. Він активно включився та допоміг нам організувати Winter Cup-2023.

У турнірі візьме участь Олександр Усік. Більше того, він планує грати не в одному матчі, а в усіх де грає Полісся», – сказав Денисов.

Денисов також розповів про кубок, який отримає переможець Winter Cup-2023.

«Це буде оновлений кубок. У переможця щороку залишатиметься зменшена копія, а сам кубок буде перехідним. Я бачив дизайн нового трофею Winter Cup, повірте, за такий кубок є сенс битися», – зазначив Денисов.

Winter Cup відбудеться вдруге в історії. Торішній турнір виграло житомирське Полісся.

Матчі Winter Cup-2023 транслюватимуться у прямому ефірі на ютуб-каналі «Футбол 2.0».

Чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик дебютував у професійному футболі за Полісся на турнірі Winter Cup-2022.