Колишній нападник Арсенала Ентоні Стоукс потрапив до скандальної ситуації. Ексфутболіст був заарештований за перевезення наркотиків.

Поліція Дубліна зупинила авто Стоукса через небезпечну їзду. Ентоні довелось переслідувати, але врешті решт його та пасажира машини затримали.

Під час обшуку у салоні автомобіля знайшли наркотики. Загальна сума вартості заборонених речовин становила 4,5 тисячі євро. Стоукса заарештували, але пізніше випустили під заставу. На ексфутболіста очікує суд.

Ентоні є вихованцем лондонського Арсенала, але за команду Арсена Венгера провів лише один матч (точніше, 2 хвилини в Кубку). Пізніше Стоукс представляв цілу плеяду клубів – Фалкірк, Сандерленд, Шеффілд Юнайтед, Крістал Пелас, Хіберніан, Селтік, Блекберн, Аполлон, Трактор, Адана Демірспор, Персеполіс та Лівінгстон.

Професійну кар’єру футболіст завершив у 2020 році у віці всього 32 років. Серед його трофеїв – чотири чемпіонства Шотландії із Селтіком та три Кубки країни (із Селтіком та Хіберніаном). Крім того, Стоукс відіграв дев’ять поєдинків за збірну Ірландії.