Михайло Діанов, який пережив Азовсталь і російський полон, розповів про осуд за прийняту допомогу від Ріната Ахметова.

“Пишуть, що я зрадник, бо зв’язався з Ахметовим. Людина мені вирішила допомогти. Якби не він, я б не мав тієї операції. Саме завдяки тому, що за його кошт зробив собі операцію, я маю можливість роздати 23,5 мільйона гривень нужденним.

Він армії дуже сильно допомагає. Я військовий, я бачу це зсередини. Величезна кількість бронежилетів… А мені кажуть, що я зрадник. Бо він якийсь такий… який такий? Він бізнесмен.

Мене цікавить не те, що колись було. Мене цікавить те, що зараз робиться, і що буде завтра. У цей момент він все робить для України супер. Я йому дуже за це вдячний”, – сказав Діанов у інтерв’ю проєкту “Говорить Суханов”.

Михайло Діанов зазнав кульового поранення в березні минулого року, захищаючи Маріуполь від російських окупантів. Він тривалий час перебував у полоні, з якого був звільнений 21 вересня. Українці зібрали гроші для лікування, але морський піхотинець передав кошти іншим постраждалим від російської агресії. Шахтар організував і оплатив усі витрати на лікування героя Азовсталі в США.