Спеція Віктора Коваленка та Аталанта Руслана Малиновського розписали результативному нічию у першому матчі після рестарту Серії А. Гра завершилася з рахунком 2:2.

Аталанта до 77-ї хвилини була близькою до п’ятої поразки поспіль в Серії А, пропустивши двічі від Спеції у першому таймі. У складі команди Луки Готті відзначилися Еммануель Г’ясі та М’Бала Нзола.

По перерві бергамаски отримали від Спеції третій гол, проте VAR скасував взяття воріт Етана Ампаду, який міг остаточно поховати інтригу в протистоянні. Скасований гол надихнув Аталанту на камбек в заключний відрізок протистояння.

Спочатку Расмус Хойлуд скоротив відставання в рахунку, а на четвертій компенсованій хвилині Маріо Пашалич вирвав нічию для Аталанти.

Українські вболівальники лише під завісу матчу мали змогу поспостерігати за протистоянням Віктора Коваленка та Руслана Малиновського. Півзахисник Спеції вийшов на 78-й хвилині, а за чотири хвилини потому наставник Аталанти Джан П’єро Гасперіні випустив на поле Малиновського.

Спеція” – “Аталанта” 2:2

Голи: Гьясі 8, Нзола 31 – Хойлунд 77, Пашаліч 90+3

Спеція“: Зут (Зовко 18), Ніколау, Аміан, Ківьор, Холм, Ампаду (Екдаль 78), Бурабія, С. Бастоні (Коваленко 78), Реца (Моутіньо 67), Нзола (Мальдіні 67), Гьясі

Аталанта“: Спортьєлло, Толой, Паломіно, Скальвіні (Малиновський 81), Меле (Дзаппакоста 58), Де Роон, Коопмейнерс, Едерсон (Пашаліч 58), Руджері, Лукман (Муріель 58), Д. Сапата (Хойлунд 29)

Попередження: Ківьор 49, Ампаду 56, Ніколау 83 – Лукман 45+6, Дзаппакоста 58, Коопмейнерс 86

В наступному турі Аталанта гратиме проти Болоньї (9 січня), а Спеція вдома прийматиме Лечче (8 січня).