Серія А. Інтер у компенсований час вирвав нічию в Торіно, Рома врятувалася в Удіне

У неділю у рамках 29-го туру Серії А відбулось декілька матчів.

Чемпіонат Італії 2021/22, 29-й тур

Удінезе – Рома – 1:1

Голи: Моліна, 15 – Пеллегріні, 90+4 (пен)

Торіно – Інтер – 1:1

Голи: Бремер, 12 – Санчес, 90+3

Рома в останніх семи матчах чемпіонату поразок не знала, здобувши чотири перемоги, тож у впевненій звитязі над скромним Удінезе ніхто не сумнівався. Втім, 14-та команда Серії А вдома дала бій римлянам, відкривши рахунок вже на 15-й хвилині. Голом відзначився Моліна, який ефектно пробив метрів з 23-х у дальній кут, скориставшись невдалим виносом гостей після кутового. 1:0!

У “джалороссі” попереду було 75 хвилин основного часу, однак за цей період вони не змогли створити бодай щось цікаве. Удінезе завдав більше ударів, а Рома награла всього на 0,39 очікуваних голів. Здавалося, що гостям вже не уникнути поразки, однак на 4-й компенсованій хвилині “вовкам” вдалося заробити пенальті. Пеллегріні впевнено його реалізував, встановивши остаточний рахунок – 1:1.

Інтер – тіньовий лідер чемпіонату – завітав у гості до Торіно. Після перемог Наполі, Мілана і Ювентуса “нерадзуррі” теж повинні були брати три очки у протистоянні з середняком турнірної таблиці, який не вигравав із 15 січня. Команда Сімоне Індзагі на тижні вилетіла з Ліги чемпіонів від Ліверпуля, тому приїхала у Турин дуже вмотивованою.

Але саме підопічні Івана Юріча забили першими. Успіх приніс стандарт – на 12-й хвилині Бремер з кількох метрів спрямував м’яч у сітку. “Бики” могли подвоїти свою перевагу, але Хандановіч врятував. Наприкінці першого тайму Торіно міг ще й пенальті отримати, проте як арбітр, так і VAR не вгледіли фол проти Белотті. Раноккія зачепив ногу капітана “биків”, але 11-метровий все ж не призначили.

В дебюті другого тайму захисник Дімарко опинився віч-на-віч із Берішою, але програв дуель кіперу. Біля воріт Хандановіча супершанс змарнував Брекало. Хорват пройшов кількох суперників, включно з Хандановічем, проте підкат Госенса врятував Інтер!

Шанс врятувати гостей мав Джеко, який на 89-й хвилині пробив вище з меж воротарського. Сімоне Індзагі у відчаї опустився на коліна. Але Інтер таки вирвав бодай нічию. Алексіс після скидки Джеко вразив дальній кут у компенсований час. 1:1 – “нерадзуррі” відстають від Мілана на 4 очки, зігравши на матч менше. Торіно залишився 11-м – до першої перемоги за 2 місяці забракло двох хвилин.

Максимович Назар

Recent Posts

З АПЛ лише вдруге в історії вилетіли всі три новачки

Після матчів заключного 38 туру АПЛ стали відомі всі команди, які залишають елітний дивізіон.Читати далі

37 хв. ago

Захисник Руху може влітку може перейти в Бенфіку

Португальська Бенфіка розпочала переговори з Рухом щодо можливого трансферу захисника львівської команди Богдана Слюбика, повідомляє…

39 хв. ago

Без Неймара та Едерсона. Став відомий склад збірної Бразилії на Кубок Америки

Тренерський штаб збірної Бразилії на чолі з Дорівалом Жуніором оголосив заявку команди на Кубок Америки…

41 хв. ago

Юрій Вернидуб: Мрія Кривбасу – бути першою командою України

Наставник «Кривбасу» Юрій Вернидуб задоволений тим, що команда завершить сезон УПЛ на третьому місці, проте…

43 хв. ago

Ямаль зіграв 50-й матч за Барселону – йому ще немає і 17-ти

Ламін Ямаль відсвяткував свій перший серйозний ювілей у професійній кар'єрі.Читати далі

4 години ago

Фрідман відреагував на резонансну заяву Максимова: функціонер повідомив, чи буде існувати Дніпро-1

Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман відреагував на резонансну заяву головного тренера команди Юрія Максимова та…

4 години ago