Португальська зірка Кріштіану Роналду продовжує залишатися в статусі вільного агента та тренуватися самостійно. На даний момент він все ще знаходиться на тренувальній базі “Реала”, де й підтримує форму.

За інформацією as.com, на даний момент жоден клуб Ліги Чемпіонів не зацікавлений у підписанні футболіста. Португалець хотів повернутися до ЛЧ ще влітку, коли робив запит до босів МЮ на трансфер. Проте зацікавлених у його підписанні не знайшлося.

Найбільший інтерес у міжсезоння до Кріштіану проявляли дортмундська “Борусія”, “Наполі” та “Челсі”. Німці тоді зробили ставку на Себастьяна Аллера, який на дев’ять років молодший. Власники англійців розглядали цей варіант, проте проти переходу був тодішній головний тренер Томас Тухель. Італійцям для придбання КріРо довелося б розстатися з Віктором Осімхеном, що для них було неприйнятно.

По ходу Чемпіонату світу ходили чутки про можливе продовження кар’єри у “Аль-Насрі” – клубові відмовив сам Роналду. Єдиним клубом, який зараз готовий вступити в переговори з Кріштіану, виступає катарський “Аль-Садд”, кольори якого захищають Санті Касорла та Андре Айю.

Нагадаємо, що у листопаді Кріштіану Роналду дав скандальне інтерв’ю, в якому розкритикував власників та керівників “Манчестер Юнайтед”. За кілька днів після цього клуб оголосив про розірвання контракту з гравцем. Наприкінці Мундіаля футболіст став запасним у збірній Португалії.