«Шахтар» і титульний партнер клубу Parimatch Ukraine, найбільший інвестор у розвиток українського спорту, представляють традиційний передноворічний проєкт «Battle голів», у якому вболівальникам пропонується обрати найкращий гол команди 2022 року.

Голосування проходитиме на офіційній сторінці «Шахтаря» в Instagram, повідомляє офіційний сайт донецького клубу.

Історія проєкту «Battle голів» бере свій початок у 2018 році. Першим переможцем став Віктор Коваленко із забитим м’ячем у ворота «Динамо». 2019-го тріумфатором став Тарас Степаненко і його потужний удар здалеку в українському класико. А два останні роки найкращими вболівальники визнавали голи Алана Патріка: 2020-го бразилець ефектно з льоту забив «Бенфіці» в Лізі Європи, минулого ж сезону його постріл з-за меж штрафного майданчика в самісіньку дев’ятку поставив крапку в розгромній перемозі «Шахтаря» над «Динамо» в Суперкубку України.

16 претендентів на перемогу

У «Battle голів – 2022» за звання найкращого традиційно змагатимуться 16 найважливіших і найкрасивіших забитих м’ячів. Це результативні удари «гірників» у матчах УПЛ і Ліги чемпіонів, а також голи футболісток жіночої команди «Шахтаря» і юнацького складу «оранжево-чорних».

Усіх номінантів поділено на пари, а стартує проєкт 15 грудня зі стадії 1/8 фіналу. Щодня на офіційній сторінці «гірників» в Instagram публікуватимуться відео двох забитих м’ячів: вам необхідно обрати найкращий гол у парі, написавши ім’я автора м’яча в коментарях. Переможця битви 2022 року буде визначено за підсумками фінального голосування 30 грудня.