Нападник «Сакар’яспора» Артем Кравець отримав вкрай різку характеристику від місцевого журналіста, який вважає, що дні українця минули багато років тому.

У серпні Артем Кравець після піврічного простою приєднався до «Сакар’яспора» з другого дивізіону Туреччини, підписавши з клубом контракт на один сезон.

У складі нової команди Артем встиг провести шість матчів, не відзначившись у них результативними діями. У тому числі Кравець зіграв другий тайм у програній 26 листопада зустрічі 15 туру «Болуспору» (0:1).

Поразка в цьому матчі не на жарт розчарувала провідного журналіста з Сакар’ї Шансала Буюка, який у своїй колонці для видання Milliyet розкритикував клуб, гравців і особисто Кравця:

«Кравець грав на позиції центрального нападаючого у збірній України «колись давно». Років 10 років тому… П’ять років тому він грав за «Коньяспор», його дупа не піднімалася від ваги. Минуло ще п’ять років, ми його купили. Потрібно бути божевільним, щоб зробити такий трансфер. Ми зробили це».

Експерт вважає, що через підписання на кшталт українського гравця «Сакар’яспор» виглядає слабким та важким на футбольному полі.

«Результат: ми приводимо дуже тяжких футболістів, граємо дуже важко, граємо дуже погано, граємо у примітивний футбол. Очки ми набираємо не через футбол, у який граємо, а через велич імені та футболки «Сакар’яспора».

Зазначимо, що Шансал помилився щодо тимчасового періоду знаходження Кравця в «Коньяспорі». Артем грав там із 2020 по 2022 роки. (31 матч, 9 голів). А до збірної України 33-річний футболіст востаннє викликався у червні 2019 року.

Нагадаємо, що за «Динамо» Кравець виступав у періоди з 2007 по 2013, 2014-2016 та 2017-2018 рр. Загалом у «біло-синій» футболці він провів 144 матчі, в яких забив 43 голи та зробив 14 асистів.