Лука Модріч сказав, що його команда має забути про спогади про вихід у фінал ЧС-2018 і натомість зосередитись на матчах групового етапу цього чемпіонату.

Володар «Золотого м’яча» 2018 був гравцем турніру на чемпіонаті світу того року, привівши Хорватію до приголомшливого результату, перш ніж програти у фіналі Франції з рахунком 4:2.

«Все, через що ми пройшли під час чемпіонату світу 2018 року, було незабутнім досвідом, але нам потрібно відкласти це убік і зосередитися на тому, що на нас чекає попереду», — сказав нев’янучий півзахисник.

«Багато гравців з того складу вже немає. У нас нові гравці, свіжа кров та нова енергія. Ми також маємо кілька гравців з досвідом, які допомогли молодим адаптуватися. Це новий турнір, і ми маємо дивитися на нього з цього погляду. Ми маємо залишити все це на полі».

37-річний футболіст зіграє на своєму четвертому чемпіонаті світу, який уперше в історії був перенесений із традиційного літнього часу на європейську зиму.

«Ми сповнені енергії, ми не виснажені, ми не в кінці сезону», – сказав Модріч.

Плеймейкер «Реала» виграв Ла Лігу та Лігу чемпіонів зі своїм клубом минулого сезону і сказав, що йому все ще є що запропонувати збірній.

«Я готовий фізично і перебуваю у чудовій формі. Я здоровий, але проводити порівняння з іншими чемпіонатами світу не має сенсу. Важливо почуватися підготовленим та готовим до перемоги», — додав він.