Півзахисник «Аталанти» Руслан Маліновський дедалі ближче до того, щоб змінити Серію А на АПЛ. «Тоттенхем» рішуче налаштований отримати українського футболіста.

Як повідомлялося раніше, головний тренер «Аталанти» Джан П’єро Гасперіні ухвалив остаточне рішення попрощатися з Русланом Маліновським. У пресі навіть називалася смішна сума у розмірі чотирьох мільйонів євро, які готов запропонувати «Марсель».

Ще одним охочим забрати українця є «Тоттенхем». «Шпори» цікавилися Русланом ще влітку і хочуть здійснити трансфер уже у січні. У переході зацікавлені головний тренер Антоніо Конте та спортивний директор Фабіо Паратічі.

Як пише La Gazzetta dello Sport, лондонці найближчими тижнями спробують переконати «Аталанту», зробивши пропозицію, яка буде відповідати вимогам «богині» у розмірі не менше 15-18 мільйонів євро.

Джерело доповнює, що «Марсель» спробує взяти участь в аукціоні, але навряд чи зможе перебити пропозицію «Тоттенхема». Зазначимо, що у 2019 році Маліновський переїхав до Італії з «Генка» за 13,6 мільйонів євро. Його контракт із «нерадзуррі» розрахований до 2024 року.