Володар Золотого м’яча-1986 та колишній нападник київського “Динамо” Ігор Бєланов висловився щодо критики представників УАФ.

“З початком війни я залишаюся в Україні. В Одесі зі своїми колегами з УАФ ми працюємо і на спортивному, і на гуманітарному фронті. Водночас окремі політики від проросійських сил вкотре намагаються зруйнувати Українську асоціацію футболу.

Максимально цинічно, корупційними методами проросійські олігархи, які ще вчора тікали в Монако, прагнуть незаконно отримати крісло керівника УАФ. А досягти цієї мети їм допомагають сфальшовані матеріали кримінальних справ та тележурналісти з власного телеканалу. Прям як у “старі добрі часи” Віктора Януковича…

Але хіба таке взагалі можливо, коли Україна веде найважчу війну з російським ворогом? Або ж наш тил настільки поріс проросійським корупційним корінням, що їх навіть нікому відрубати?

Поки друзі Медведчука ходять кабінетами влади, їх призначають членами НОК і за державні гроші про них знімають красиві TV-сюжети, ми не можемо розраховувати на повне викорінення “прихильників російського світу”. На жаль …

Шановний Володимире Олександровичу, адже ви і самі все чудово знаєте.

Від імені футбольної спільноти, як володар “Золотого м’яча”, я візьму на себе сміливість звернутися до Вас з одним єдиним проханням – не віддавайте їм на поталу Український Футбол!” – написав Бєланов у своєму Фейсбуці.