Наставник господарів чемпіонату світу Фелікс Санчес не зважає на всі звинувачення у бік своєї команди.

“Я думаю, що зараз є багато дезінформації. Інтернет – чудовий інструмент, але, гадаю, він також дуже небезпечний. Ми готувалися, тренувалися багато років. Ми разом, ми сильні та згуртовані, і ніхто не зможе нас дестабілізувати цією критикою. Нас це ніяк не торкнеться.

Ми дуже схвильовані, мотивовані та щасливі, що граємо на нашому першому чемпіонаті світу. Ми зосереджені на тому, як підготуватися до гри, контролювати свої емоції і ми не беремо до уваги нічого зайвого. Найкраще, що може статися з командою чи окремим гравцем – зберігати спокій, уникати всіляких чуток та галасу навколо себе.

Зрозуміло, що ми не любимо людей, які критикують нашу країну. З футбольної точки зору у нас була чудова підготовка до чемпіонату світу. Усі гравці приїжджають сюди з найвищою мотивацією та настроєм, щоб бути конкурентоспроможними”, – цитує Санчеса ESPN.

Нагадаємо, сьогодні о 18:00 за київським часом Катар відкриє домашній турнір матчем проти Еквадору. Кілька днів тому з’явилися чутки, що господарі Мундіалю заплатили окремим гравцям “бананових”, а ті повинні забезпечити “правильний” результат.