Легенда київського «Динамо» Максим Шацьких поділився своїм баченням ситуації у таборі команди Мірчі Луческу, яка провалює осінню частину сезону.

Шацьких інтерв’ю FanDay дав зрозуміти, що не залишається осторонь ситуації в «Динамо». Колишній футболіст та тренер столичного клубу вбачає проблеми динамівців у психології, що спричинило ігрову кризу з її наслідками.

«Важко сказати, бо я не знаю, що там усередині. Спілкуюсь з усіма, але не пішло якось, все так натужно, все тяжко. Не було жодної легкої гри, думаю хлопці морально трохи втомилися. Збоку дивишся та розумієш, що не це хотілося б бачити Динамо, яке бачиш зараз. Швидше за все, тут психологічна та моральна складова. Наскільки я знаю, були питання до логістики. Але це вже питання керівництва».

Шацьких вбачає розв’язання проблеми в чотиримісячній перерві, яка має допомогти Динамо оклигати.

«Насамперед посилення ніякого особливо не було, залишилися ті хлопці, які й були. Можливо, не фізичний стан, а командну швидкість, Динамо завжди цим славилось. Думаю, із більшою командною швидкістю вони заграють зовсім по-іншому.

Сподіваюся, що зимова пауза піде їм на користь. І вже після відпустки якогось по-іншому заграють. Хлопці непогані, але якось їх треба трохи направити в інше русло», – підкреслив Шацьких.

«Динамо» набрало 23 очки та піднялося на третє місце в турнірній таблиці УПЛ. 21 листопада динамівці зіграють наступний матч з рівненським «Вересом».