У перенесеному матчі 1 туру УПЛ Інгулець приймав Динамо. Матч закінчився з рахунком 2:1 на користь гостей.

Українська Прем’єр-ліга. 1-й тур.

«Інгулець» – «Динамо» Київ – 1:2

 Сітало, 62 – Циганков, 32 (пен.), 45+1

 Козак, 13, Ковальов, 15, Коробенко, 30 – Сирота, 71

«Інгулець»: Паламарчук – Саків, Ковальов, Поспєлов, Нагієв – Коробенко (Клименко, 46), Кухарук – Смоляков (А. Блізніченко, 66), Запорожець (Марусич, 83), Козак (В. Блізніченко, 46) – Сітало (Резепов, 74).

«Динамо» Київ: Нещерет – Дубінчак (Вівчаренко, 79), Сирота, Забарний, Кендзьора (Караваєв, 78) – Шепелєв (Перріс, 85), Андрієвський – Лонвейк (Гармаш, 67), Буяльський, Циганков – Ванат (Кулач, 78).

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків).

Стадіон: «Динамо» ім. В. Лобановського (Київ).

Сьогодні у Києві на стадіоні Динамо імені Валерія Лобановського підопічні Мірчі Луческу як номінальні гості зустрічалися з Інгульцем. Зазначимо, що це був перенесений матч 1-го туру чемпіонату України та дебютний для нового тренера петровчан Младена Бартуловича.

У першому таймі киянам вдалося двічі засмутити голкіпера господарів і обидва рази це зробив Віктор Циганков. На 32-й хвилині він реалізував пенальті, призначений за знесення Буяльського, а на першій компенсованій півзахисник розстріляв порожні ворота після передачі Владислава Дубінчака.

Після перерви Сергій Сітало зумів відіграти один м’яч, замкнувши простріл Євгена Запорожця. Однак більшого господаря досягти не змогли. 2:1 – перемога киян.

Після цього матчу київське Динамо набрало 23 очки і вийшло на четверте місце у турнірній таблиці, поступаючись за додатковими показниками Зорі та випереджаючи за ними Олександрію. Інгулець із сімома пунктами знаходиться на останній позиції.