У перенесеному матчі восьмого туру Першої ліги зустрічалися третя та четверта команда східної групи. Перемога дозволяла обом колективам майже на 100% гарантувати собі місце у топ-4. Нагадаємо, що саме перші чотири колективи навесні змагатимуться за вихід в УПЛ.

VBET UA Перша ліга. 8-й тур

“Кремінь” Кременчук – “Металург” Запоріжжя 0:4

0 – 1. Дворовенко – 4.

0 – 2. Шалфєєв – 14.

0 – 3. Могильний – 46.

0 – 4. Могильний – 55.

Вже на початку зустрічі гості відкрили рахунок. Владислав Дворовенко з-за меж штрафної потужним ударом в один дотик відправив м’яч у сітку – 0:1. Красивий гол у виконанні 25-річного захисника. До цього Владислав ще не забивав. Вже через десять хвилин після прострілу Сидорова відзначився Єгор Шалфєєв – 0:2. Що робили захисники, які дозволили гравцю “Металурга” забити у порожні ворота? Дуже невдало розпочався для “Кременя” сотий домашній матч у Першій лізі.

Підопічні Локтіонова післся провального старту протистояння почали більше контролювати м’яч, але з конструктивом у першому таймі у господарів були суттєві проблеми. Мало хто очікував на таку невиразну гру кременцузького колективу. Відразу після свистка на перерву пролунала повітряна тривога.

На 29-й секунді другого тайму підопічні Микитина довели рахунок до розгромного. Сидоров віддав на Могильного, який з декількох метрів переграв Єрмолова – 0:3. Цей гол остаточно зламам кременчузький колектив. Через десять хвилин підопічні Локтіонова пропустили четвертий м’яч. Могильний скористався черговою помилкою захисту “Кременя” і буквально розстріляв ворота – 0:4. Забити хоча б гол престижу господарі не змогли.

Таким чином, “Кремінь” вперше за шість матчів програє, а “Металург” виходить на третє місце.