Німецький футболіст Антоніо Рюдігер пожертвує всі гроші, які він заробить на чемпіонаті світу у Катарі, на фінансування операцій для дітей у Сьєрра-Леоні.

Захисник «Реал Мадрид» підтримуватиме одинадцять дітей у країні, звідки родом його мати.

У січні минулого року Рюдігер у співпраці з німецькою гуманітарною організацією BigShoe вже профінансував серію надзвичайно складних, дорогих і насамперед життєво важливих медичних процедур для дітей.

Вищезгадані одинадцять дітей із Сьєрра-Леоне страждають від вроджених проблем із нижніми кінцівками, і німецький футболіст хоче профінансувати лікування, щоб діти отримали шанс на краще і справедливіше життя.

Такі проблеми зі здоров’ям сильно позначаються на житті дітей не тільки через очевидні фізичні проблеми, але й тому, що ці інвалідності в Сьєрра-Леоні зазнають соціальної стигматизації. Мало того, що пацієнти змушені все життя спиратися на милиці, вони також соціально ізольовані, страждають від знущань у школі і мають мало шансів знайти роботу і вести нормальне життя.

«Боляче бачити обставини, в яких ростуть діти в Сьєрра-Леоні», — пояснив Рудигер, який буде щасливий отримати звістку про те, що операції пройшли успішно. Допомога для мене – справа честі. У майбутньому я хотів би реалізувати ще багато проектів у Сьєрра-Леоні разом зі своєю родиною», — додав він.