Колишній тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко поділився думками про Олександра Поворознюка.

– Олександр Поворознюк – дуже харизматична особистість. Чи були випадки, коли він виявляв емоції в команді, може, кидав стільці у футболістів чи як покарання за провальний матч вивозив у поле на роботу?

– Ні, такого не було. Він емоційний, але завжди з повагою ставився до тренерської роботи. У пресі він не підбирає слова і може перерахувати нам кісточки, але фізичної дії ніколи не було.

Насправді він досить добра людина, хоч і імпульсивна, і емоційна.

– Олександр Поворознюк прославився на ютубі своїми кліпами. Чи бачили ви їх, як вони вам?

– Останній кліп ще не дивився, бачив лише анонс. А раніше все дивився. Яке враження вони справили? Нормально так розкрутили. Григорович став найпопулярнішим персонажем в інтернеті. Ті люди, які бачать це вперше отримали яскравіше враження, а я з ним перетинаюсь уже багато років. У нас на базі можна щодня кліп за його участю знімати. Ми вже до такого звикли. Григорович – імпульсивний, але він такий і є, не намагається бути кимось іншим.

– Поворознюк розуміється на футболі?

– Однозначно так, але у тренувальний процес ніколи не лізе. Він може висловити свою думку щодо якогось питання, але рішення завжди приймав я. У перший день, коли ми зустрілися з президентом, у нас відбулася розмова, де я йому поставив це питання, бо раніше я мав інформацію, що він міг втручатися в тренувальний процес. Президент мені одразу сказав: «Даю слово, що такого не буде». І він дотримався свого слова, – сказав Лавриненко.