Один із ведучих «ТаТоТаке» Михайло Смоловий розкритикував талановитого вінгера Шахтаря Михайла Мудрика за те, що футболіст починає більше думати про зовнішній вигляд, ніж про гру.

Експерт Смоловий зізнався, що у грі проти Зорі (2:2) вінгер «гірників» Мудрік почав показувати гру, на яку від нього очікують, лише на 50-й хвилині поєдинку.

«Укорочені гетри Мудрика – це вже закос під Гріліша. Мені здається, що хлопець починає думати більше про маркетинг, а не про те, що він футболіст Шахтаря.

Я побачив Мудріка на 50-й хвилині матчу. Він створив гол Бондарю, заробив та виконав кілька штрафних. Тоді він уже справді нагадував лідера», — сказав Смоловий в ефірі «ТаТоТаке».

Цього сезону Мудрік провів за Шахтар 15 матчів у всіх турнірах, де забив вісім голів і віддав сім гольових передач.

Раніше ми повідомляли, що джерело стверджувало про перехід Мудрика в стан лондонського Арсеналу, який здійснив другий за вартістю вхідний трансфер після покупки у Лілля Ніколя Пепе в 2019 році.

У поточному сезоні Мудрик у складі донецької команди провів 15 матчів у всіх турнірах, в яких забив вісім м’ячів та зробив сім результативних передач.

Контракт 21-річного вінгера з Шахтарем чинний до кінця 2026 року. Transfermarkt оцінює Михайла у 15 мільйонів євро.