У перенесеному матчі сьомого туру Другої ліги зустрічалися “Металург-2” та “Нива” Бузова. Підопічні Сергія Карпенка розраховували завершити 2022 рік з 100% показником. Проте, все пішло не за планом лідера Другої ліги.

Друга ліга, 7-й тур.

“Металург-2” Запоріжжя – “Нива” Бузова 2:1

Голи: Лапко (20), Кузьмович (33) – Головатенко (87)

Нереалізовані пенальті: Близнюк (55), Сомов (77)

Гості грали першим номером, але моментів було обмаль. Швидка контратака допомогла запоріжцям відкрити рахунок. Після передачі Кузьмовича прицільно у верхній кут пробив Лапко – 1:0. На 33-й хвилині Кузьмович пробив точно у кут і шокував колектив із Бузової – 2:0.

На початку другої половини зустрічі мав збільшувати перевагу “Металурга-2” Близнюк, але він не зміг реалізувати пенальті. На 77-й хвилині повернути інтригу у матчі міг Іван Сомов, але і він не зміг реалізувати одинадцятиметровий. Браво, Лавута! Наприкінці зустрічі Головатенко потужним ударом все ж забив, але вирвати нічию гості не змогли. У підсумку, гра завершилася перемогою “Металурга-2”.

Таким чином, завершуються відразу дві серії “Ниви”: переможна, яка тривала дев’ять матчів і “суха” – 597 хвилин без пропущених голів.