Колишній головний тренер Шахтаря Роберто Де Дзербі, який тепер працює в Брайтоні, в зимове трансферне вікно може зробити низку трансферів зі своєї екс-команди.

Брайтон у зимове трансферне вікно планує зайнятися посиленням особового складу. Наставник англійського клубу вирішив далеко не ходити та підписати футболістів зі свого колишнього місця роботи, повідомляє 90min.

Де Дзербі разом із асистентом керівника відділу рекрутингу Сальваторе Монако, який раніше з італійцем працював в Італії та Україні, намагаються умовити керівництво «чайок», щоб вони купили у Шахтаря трьох футболістів.

Раніше ми вже писали про активний інтерес з боку Брайтона до центрбека Миколи Матвієнка, тепер до нього додалися центрфорвард Лассіна Траоре і правий вінгер Тете, права по останньому є нюанси.

Тете зараз виступає на правах оренди в Ліоні, але після зміни тренера у французькій команді втратив місце в основі. Відповідно незрозуміло як здійснюватиметься його трансфер з орендою, що діє.

Зазначимо, Де Дзербі очолив Брайтон 18 вересня. Перед цим він у травні залишив Шахтар через війну в Україні. У Шахтарі італійський фахівець працював із літа минулого року.