У заключному на сьогодні матчі дванадцятого туру Першої ліги зустрічалися “Епіцентр” та “Карпати”. Саме ця гра вважалася центральною у західній групі. Нагадаємо, що львів’яни минулими вихідними забезпечили собі участь у чемпіонському раунді.

Від команд очікували більш яскравої гри у першому таймі, але не так сталося, як гадалося. Проте, у протистоянні команд з верхньої частини чаблиці так часто буває. Суперники ретельно вивчили один одного, але ніхто ризикувати не хотів. Команди мали піти на перерву без голів, але Євгеній Шевченко був проти цього. Владислав Кристін навісив, а Шевченко випередив захисника і у стрибку ударом головою пробив у кут воріт Льопки – 1:0. “Карпати” знову пропускають першими. Підопічні Тлумака знову не вразили своєю грою, але варто віддати належне футболістам “Епіцентра”, які проявили себе з найкращого боку.

На початку другого тайму неймовірну нагоду зрівняти рахунок мав Микола Когут. Микола на швидкості увірвався у штрафну, але пробив у поперечину. Відверто пощастило господарям. Після перерви львів’яни додали в активності, але з позиційним футболом були суттєві проблеми. До такої гри суперника були готові гравці “Епіцентра”, а нестандартних дій в атаці не вистачало. Сьогодні підопічні Нагорняка приємно вразили своєю грою в захисті.

У підсумку, гра завершилася перемогою господарів – 1:0. Таким чином, “Епіцентр” вдруге у сезоні переграє львів’ян.

VBET UA Перша ліга. 12-й тур

“Епіцентр” – “Карпати” 1:0

Голи: Шевченко (38)