Герой десятого туру у VBET UA Друга Андрій Головатенко поділився враженням від перемоги над Чайкою (4:0) і розповів про плани команди на заключну у 2022 року гру

– Безумовно, мене переповнюють позитивні емоції від перемоги у почесній номінації ЗМІ, – сказав Головатенко пресслужбі ПФЛ. – Завжди приємно перемагати в такій почесній номінації. Хочеться подякувати захисникам України за те, що ми маємо можливість займатися улюбленою справою.

– Які очікування були від матчу з Чайкою?

– Розуміли, що просто нам не буде, команда мала чудову ігрову серію. У першому таймі було багато боротьби, суперників створив нам низку проблем. Щасливий, що змогли зіграти у свій футбол у другому таймі і здобули важливу перемогу.

– У першому таймі Ниві не вдалося забити. У чому причина такої невиразної гри команди до в атаці?

– Не можу сказати, що у першій половині зустрічі грали погано. Нам не вистачило акцентованого удару у заключній третині поля. Проте, також варто віддати належне супернику, який перебував у хорошому ігровому тонусі після восьми турів без поразок.

– На чому акцентував увагу тренерський штаб у перерві? За рахунок чого вдалося дотиснути свого суперника?

– Варто віддати належне тренерському штабу, який наголосив на декількох тактичних моментах. Ми продовжували грати агресивно в атаці і це принесло результат. Велика заслуга у цій перемозі саме тренерського штабу.

– На 55-й хвилині ви чудово реалізували штрафний і відкрили рахунок у грі. Погоджуєтеся з тим, що цей м’яч став вирішальним у протистоянні, адже перемагаючи вам стало легше грати проти суперника, який став більшими силами атакувати?

– На мою думку, цей гол не був вирішальним, адже залишалося ще багато грати. Проте, забитий м’яч надав нам впевненості у власних силах.

– На 69-й хвилині після асисту Сомова ви на виконання по діагоналі пробили у дальній кут. Поділіться емоціями від свого четвертого голу у сезоні?

– У цьому забитому м’ячу велика заслуга Івана Сомова, який не програв боротьбу і віддав чудову передачу. Чудово, що у нашій команді є такий сильний нападник. Мені залишалося лише оцінити ситуацію і пробити у дальній кут. Задоволений, що зміг відзначитися дублем у передостанньому матчі року.

– Коли дізналися що у цій грі вийдете з перших хвилин? Зазвичай ваша команда грає з Миколаюком та Тищенком на флангах, але на цей матч тренер відмовився від звичної тактики. Тренерська «чуйка» спрацювала?

– Дізнався про це за день до гри. Тренерська «чуйка» Сергія Васильовича працює вже не один рік. У Ниві грає низка кваліфікованих гравців, які можуть за потреби вийти на поле і принести команді результат. Ротація у сучасному футболі дуже важлива.

– Нива поки що йде з 100% показником. Зізнайтеся, сподівалися на такі результати на початку сезону?

– Ставили собі за мету перемагати у кожному матчі, а не дивитися на турнірну таблицю. Проте, такі результати не можуть не радувати. Хочу подякувати нашому президенту Октаю Ефендієву, який живе футболом і розвиває наш клуб. Перемоги – заслуга всієї бузівської сім’ї.

– За рахунок чого на вашу думку Нива переважає своїх суперників?

– Всі футболісти нашої команди вже встигли зігратися і це допомагає досягати результату. Індивідуально сильні виконавці та кваліфікований тренерський штаб дозволяє Ниві радувати власних вболівальників. Проте, ми не зупиняємося на досягнутому і рухаємося лише вперед.

– Які очікування від гри з Металургом-2? Залишилися сили на останній матч року?

– Гратимемо лише на перемогу. Хочемо завершити блискучий для нашої команди 2022 рік перемогою. Прагнемо піти у відпустку з 100% результатом.

Пресслужба ПФЛ