Учора у матчі 1/16 фіналу Кубка англійської ліги «Брентфорд» – «Джиллінгем» дебютував за «бджіл» український півзахисник Єгор Ярмолюк. Статистичні портали оцінили його гру.

Головний тренер «Брентфорда» Томас Франк випустив Ярмолюка на 72-й хвилині кубкового матчу за рахунку 1:0 на користь команди з Лондона.

Статистичний портал Whoscored оцінив дії українця на 6.6. Оцінки нижче у «Бренфорда» отримали лише Ріко Генрі (6.4) та Давид Райя (6.5). Найкращим у «бджіл» став Міккель Дамсгор (7.9).

Sofascore поставив Ярмолюку оцінку у 6.1. Нижче тільки в одного гравця «Брентфорда» – воротаря Ріко Генрі (5.0).

Не вразив український футболіст своїм дебютом та вболівальників «бджіл», які у соціальних мережах залишили свої враження про гру «Брентфорда».

«З чотирьох гравців, які вийшли на заміну, не вписався у гру лише Ярмолюк. Було очевидно, що половина команди не докладала зусиль», – Joshua Hirst.

Зазначимо, що в серії післяматчевих пенальті «Брентфорд» поступився Джиллінгему.

Нагадаємо, Ярмолюк перейшов до «Брентфорда» з «Дніпра-1» за півтора мільйона євро. З Єгором підписали трирічний контракт із опцією продовження угоди ще на один сезон.

Ярмолюк є вихованцем «Дніпра-1». За першу команду він встиг провести 21 поєдинок у чемпіонаті та Кубку України та забити один гол. Також за плечима Єгора є досвід виступів за юнацькі та молодіжні збірні України.

Контракт Ярмолюка із «Брентфордом» діє до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює Єгора у 400 тисяч євро.