«Евертон» був розбитий «Борнмутом» (1:4) у рамках 1/16 Кубка ліги. Лівий захисник «ірисок» Віталій Миколенко вперше у сезоні не потрапив до заявки команди.

Френк Лампард у кубковому матчі дав відпочити багатьом гравцям основи «Евертона», у тому числі Миколенку. Відсутність лідерів відіграла роль. «Іриски» поступилися «Борнмуту» з розгромним рахунком 1:4 і вилетіли з турніру.

Вболівальники ліверпульського клубу в соцмережах залишилися незадоволені рішенням Лампарда залишити поза заявкою ключових гравців. Особливу увагу фанати «Евертона» приділили відсутності Миколенка.

«Чому замість Миколенка грав Вінагре?», – Joahn_Rex.

«Ця гра показала, наскільки важливими є Коді, Тарковські, Миколенко та Пікфорд. Без них у нас не було б шансів у жодній грі. Не дивно, що коли вони не грають, ми вперше пропускаємо понад два м’ячі». – Milton980

«Поверніть Миколенка» – Kollman_J.

«Кожен гол був результатом безглуздих помилок. Повертаємось до минулого сезону. Тяжко без Тарковські, Коді та Миколенка». – Rouz_98

Зазначимо, що матч проти «Борнмута» став першим у сезоні, в якому Миколенко не потрапив до заявки своєї команди. До цього 23-річний українець зіграв у всіх 14 матчах «Евертона».

Наступний свій поєдинок «іриски» проведуть 12 листопада проти того ж таки «Борнмута», проте вже в рамках 15-го туру АПЛ.