Генеральний директор «Металіста» Валерій Грига розповів про те, що продовжує спілкуватися з колишнім віце-президентом харків’ян Євгеном Красніковим та назвав нинішню роль президента клубу Олександра Ярославського.

“Металіст” втратив віце-президента Євгена Краснікова, головного тренера Олександра Кучера. Від нас пішли 10 легіонерів, 14 українських футболістів, тобто по суті ті, з ким асоціювалися успіхи «Металіста» та «Металу» в останні два сезони.

Олександр Ярославський на 100% залучений до життєдіяльності клубу. Ми з Олександром Владиленовичем на зв’язку 24/7, він в курсі всіх подій та рішень, що приймаються всередині клубу. Це знають і футболісти, і тренерський штаб, і менеджери.

Звісно, ​​підтримуємо спілкування з Красніковим. Ми понад 17 років дружимо та працюємо разом. Зараз так склалися обставини, що ми лише вітаємо один одного з перемогами – добре, вони є й у харківського та дніпровського клубів. Але важливо зазначити, що перед переходом Євгена Олексійовича до «Дніпра-1» було проговорено всі варіанти розвитку подій, а також затверджено менеджерський склад.